ENDINSA'T EN EL DIA DEL XAVIER (Part 2): CONEIX DE LA MÀ DE 2º TASOCT TOTS ELS DETALLS

 DÍA XAVIER 2022 TASOCT VALENCIA


El Dia del Xavier és el dia de la commemoració del patró de l'escola on es realitzen diversos tipus d'activitats tant esportives com artístiques. Aquest dia consta en el seu començament en una eucaristia que dóna continuació a les diverses activitats previstes en aquest dia.

L'eucaristia dóna principi a les 09.30 h (que era la primera activitat del dia, on es recordo la figura de sant Francisco Xavier així com les seues contribucions a la nostra comunitat i els seus valors, un espai on professorat i alumnat es va reunir per a despres donar principi a les activitats de celebració) mentre que les activitats comencen a partir de les 10.30 h, però cadascuna tenia un inici i una finalització diferent. Depenent de les activitats a realitzar, podien adquirir premis (chuches), medalles i copes.

Les activitats consistien en el bingo, el qual es repartien uns cartons i mitjançant una aplicació treia els números a més, qui guanyara bingo o línia optava a una bossa de chuches.

El futbol consistia en quatre partits classificatoris en els quals havies de guanyar el màxim de partits per a poder passar a la següent ronda. D'aqueixes rondes es passava als quarts de final, semifinal i final consecutivament en el transcurs dels partits. El premi se'l va emportar el grau Comerç Internacional sent atorgada una copa i medalles.

El karaoke dió inici a les 10.40 en la sala d'actes, atraient l'atenció de la gent amb la música i els balls que realitzaven els concursants. Es podia posar tot tipus de cançons i podies ajuntar-te amb qui volgueres, no hi havia grups. El taller d'il·lustració i pintura el va dinamitzar una companya pintora, la qual ensenyava a tots a il·lustrar i decorar i ells intentaven plasmar els dibuixos amb els coneixements adquirits.

El Voley es va realitzar en el riu, dividint als grups en dos equips per a poder jugar tots junts. Van realitzar diversos partits en els quals els guanyadors s'emportaven medalles i un diploma signada per tots els participants i dinamitzadors.


La Zumba és l'activitat en la qual la gent s'agrupava per a seguir a la professora de ball i intentaven seguir els seus passos i ritmes. Es van fer diversos balls on es van posar diferents tipus de música.

No hay comentarios:

www.escuelaprofesionalxavier.com. Con la tecnología de Blogger.