¡¡¡¡¡ VERDE QUE TE QUIERO VERDE! !!!!!

 

      ¡¡¡¡  VERDE QUE TE QUIERO VERDE!  !!!!

Com ja sabeu, fa dos mesos el grup de 2° de Dietètica iniciava el segon any del nostre projecte “Around de l’hort” amb l'estudi i investigació sobre el cultiu de l'espirulina.

L'espirulina és una cianobacteria (ciano=blava), de nom científic Arthrospira platensis que va aparèixer en la Terra fa més de tres mil milions d'anys. Capaç de realitzar la fotosíntesi, a ella li devem l'oxigen que avui dia respirem. Caracteritzada pel seu contingut en un pigment blau natural únic en la naturalesa: la ficocianina. Aquest fitopigment actua com un potent antioxidant en el cos humà. El seu color verd prové de la clorofil·la, que conté en una gran proporció. Els asteques i els maies ja la consumien com a aliment energètic. El desenvolupament de l'aqüicultura ha afavorit el seu cultiu i l'acostament d'aquest cianobacteri tan beneficios per a les persones.


https://www.ecospirulina.com/que-es-la-espirulina.php


 En aquest temps, a més de conèixer un poc més aquest microorganisme, hem après què fa falta per al seu cultiu: materials, utensilis, aparells, condicions ambientals… i ara toca passar

a l'acció!!!!


Unes setmanes més cuidant-la i la collirem!


Ací tenim als alumnes “mans a l'obra”



No hay comentarios:

www.escuelaprofesionalxavier.com. Con la tecnología de Blogger.