LES SOFT SKILLS EN EL CICLE D'ADMINISTRACIÓ I FINANCES

Sóc Begoña i sóc professora en el cicle formatiu de grau superior d'administració i finances de l'Escola Professional Xavier de València i volia presentar-vos el cicle, per a aquelles persones que tal vegada se senten atretes per ell però encara estan indecises. 


Podria explicar-vos les bondats d'aquest cicle formatiu, la seua ocupabilitat, la bona base que suposa per a estudiar després en la universitat… però el que vull donar-vos a conèixer és el canvi que s'experimenta en estudiar el cicle formatiu de grau superior d'Administració i Finances (i estic segura que d'altres cicles també). 

És molt gratificant acompanyar al nostre alumnat en el seu camí de transició des de la seua etapa estudiantil fins a la seua entrada en el món laboral. No sols es tracta d'aprendre comptabilitat, gestió de recursos humans, gestió logística o financera entre altres mòduls… que es fa, per descomptat, però en aquest cicle es guanya en el que, en el sector dels Recursos Humans, cridem soft skills

Les soft skills o habilitats blanes, són les habilitats, un poquet difícils de definir i quantificar, que marquen la diferència per a tenir èxit en l'àmbit laboral. Entre les soft skills més demandades per les empreses tenim: les habilitats comunicatives, la capacitat d'organització i de treballar en equip, la puntualitat, el pensament crític, l'automotivació i positivitat, l'adaptabilitat i l'amabilitat. 

Aquestes habilitats s'entrenen també (com la comptabilitat), es poden millorar i es milloren, en el cicle formatiu d'Administració i Finances a través del treball diari en cadascun dels mòduls, tant de primer com de segon curs i per descomptat, en la Formació en Centres de Treball (comunament dita pràctiques) que es realitza al final del cicle. 

T'anime tant a formar-te en coneixements com en aquestes soft skills que les empreses demanden i que són les que realment marquen la diferència entre uns candidats i uns altres.


soft skills formacio professional


No hay comentarios:

www.escuelaprofesionalxavier.com. Con la tecnología de Blogger.