L'EXPERIÈNCIA DELS NOSTRES EX-ALUMNES

A les passades Jornades de Portes Obertes els dèiem als assistents que quan un alumne entra a la nostra Escola ja és el nostre alumne per sempre. Perquè no està només amb nosaltres els dos anys de durada del cicle, quatre si realitza un cicle de grau mitjà i enllaça posteriorment amb el cicle de grau superior, sinó que ens preocupem pel seu futur, ens agrada seguir en contacte amb ells, conèixer la seua trajectòria personal i professional, i que ens traslladen la seua experiència a l'alumnat actual.


Este és el cas de Fran i Shadi, alumnes de les promocions del Cicle Formatiu de Grau Superior de Comerç Internacional, 2010-2012 i 2017-2019, respectivament, que la setmana passada van participar al projecte “Around de l'Hort”, amb alumnat del mateix cicle que ells van realitzar ja fa uns anys.


A banda dels coneixements tècnics sobre els tràmits d'importació i/o exportació de fruites i verdures o sobre les oportunitats del món de la logística a l'hora de comercialitzar este tipus de productes, van posar molt èmfasi en competències com la responsabilitat, proactivitat, saber estar, treball en equip, flexibilitat…que són fins i tot més demandes per les empreses que les competències tècniques.


Un altre aspecte fonamental d'estes visites és introduir la realitat del món de l'empresa a l'aula, la Formació Professional està enfocada a donar resposta a les necessitats de les empreses amb continguts actualitzats i adaptats a estes necessitats. I Fran, des de Sanlucar Company, i Shadi, des d'Isoco Plàstics, van fer veure als alumnes que els coneixements que adquireixen diàriament a l'aula tenen la seua aplicació pràctica a dia a dia d’una empresa d’èxit.


Moltíssimes gràcies Shadi i Fran, sabeu que l'Escola Professional Xavier sempre serà casa vostra, i estem encantats que pugueu transmetre els vostres coneixements i experiència a les noves promocions.

 


No hay comentarios:

www.escuelaprofesionalxavier.com. Con la tecnología de Blogger.