ACTIVITATS COMERCIALS: EXPERIÈNCIA VODAFONE!

Som Carola i Fabienne, estudiants de 1r d'Activitats Comercials A, volíem explicar la nostra experiència del dia 8 de febrer quan Sergio, un treballador del grup Vodafone especialitzat en vendes, ens va visitar. 


Vam tindre una xarrada sobre el seu dia a dia treballant en Bonatel com a venedor, ens va explicar el seu treball fidelitzant les grans empreses i com organitza les seues visites.  En escoltar la seua experiència personal, vam veure com era realment treballar com a comercial.


També ens va explicar els pros i contres d'aquest sector i ens va motivar a continuar estudiant aquest cicle. Gràcies a això vam veure que el que aprenem diàriament ho podrem aplicar el dia de demà en el nostre treball. 


A més a més li vam fer una ronda de preguntes, on cadascun li vam poder preguntar els dubtes que teníem, i les va respondre amb total sinceritat. Gaudim molt la visita, i més quan Sergio, abans d'anar-se, ens va regalar merchandising d'un dels seus col·laboradors: HBO, i va sortejar 3 altaveus de Vodafone. 


Ens agradaria agrair a l'Escola Professional Xavier per donar-nos aquesta oportunitat, que ajuda a la nostra formació i esperem que altres cicles tinguen la mateixa oportunitat que nosaltres.











No hay comentarios:

www.escuelaprofesionalxavier.com. Con la tecnología de Blogger.