El teu Futur Professional passa pel Xavier

Vos deixem amb les paraules del nostre alumne al voltant de la seua experiència a la Formació Professional. Gràcies, Xavi!

 

La passada setmana em van instar a escriure una entrada que resultara atractiva i animara a nous estudiants a triar l'Escola Professional Xavier de València i el cicle formatiu de grau superior d'Administració i Finances. Després de moltes cabòries i trencaments de pinya pensant en com fer-ho, he decidit exposar en cinc paràgrafs les raons per triar aquest centre i aquest cicle:


1. Els cicles formatius han esdevingut la principal porta d’accés al mercat laboral, per damunt de qualsevol grau universitari.

2. Els titulats s’incorporen al mercat laboral amb un nivell d’especialització teòric-pràctic que sobreïx per damunt de qualsevol altre.

3. Ho aprenem tot —i ben aprés!— en tan sols dos anys. Som els estudiants que un cop finalitzem tenim més facilitats per seguir formant-nos tant com vulguem.

4. Els tècnics de la nostra família professional són els perfils més demandats actualment per les empreses, i es troben sempre a les llistes de professions amb major projecció de futur.

 5. A l’Escola Xavier se’ns ensenya molt més que els continguts que marca Conselleria: ens convertim ciutadans conscienciats i responsables amb la nostra societat. Valors com el respecte, la solidaritat i el treball en equip esdevindran els pilars sobre els quals es construirà la formació que rebreu. 


Perquè al cap i a la fi, d’això es tracta no? No estudiem per aconseguir un treball, ho fem per edificar un endemà on sentir-nos realitzats, on poder veure els nostres projectes vitals acomplits. 

Tant si teniu clar aquest projecte vital com si no —com és normal—, penseu que ara ha arribat l’hora d’escriure la primera pàgina del vostre futur. Una pàgina que, si decidiu escriure-la nosaltres, de segur que l’emmarcareu per no oblidar-la.

Espere conéixer-vos el pròxim curs.

Xavi Grau
Alumne de primer curs del cicle formatiu de grau superior d'Administració i Finances 


No hay comentarios:

www.escuelaprofesionalxavier.com. Con la tecnología de Blogger.