És important l'identitat digital?

És important la identitat digital?

En el treball realizat sobre la identitat digital, he tret una serie de conclusions importants desde el meu punt de vista, ja que he aprés que sobretot hem de donar-li importancia a la nostra seguretat i ser conscients del que estem mostrant cara al públic a nivel de internet.

En primer lloc cal destacar que la identitat digital a nivell laboral és molt important, ja que l'empresa o la persona que et contrata ha de saber part de la teva informació sobre gustos o coses que t'agraden fer, encara així tot i que influeix el tipus de persona i els gustos d'aquesta. Aleshores i depenent del resultat l'empresa tindra una imatge positiva o negativa sobre tu.

En segon lloc saber que pujes a internet o a les reds socials és important, com he dit abans cal dir que em de saber que volem transmetre o mostrar a altres persones, crec que has de ser tu mateixa i demostrar qui eres, però tot té un límit i més en els temps que corren ara mateixa en la tecnologia, per un lloc el fet de actuar de una forma o un altra realment t'etiqueta com a persona, i també has de saber que vols expresar al teu entorn mediàtic.

Finalment, el fet de protegir les teves dades es important, en el meu cas he fet un exercici grupal en el que parlem sobre la protecció del correu electrónic, com a conclusió que qualsevol error pot acarrear un greu problema a nivell digital, estem parlant de que greus errors d'aquesta categoria implica que una persona tinga en el seu poder dades com factures, en les quals poden averiguar dades com el teu telèfon ola teva adreça del teu domicili actual.

No hay comentarios:

www.escuelaprofesionalxavier.com. Con la tecnología de Blogger.