Ja arriba Nadal...al Cantó Valencià

Ja s'acosten les festes de Nadal...i podem notar-ho amb el recent Black Friday, la instal·lació de llums als carrers, la quantitat d'anuncis en televisión...en resum, Christmas is coming.

Des de l'Escola Professional Xavier, ens preparem també per a esta emotiva època...y comencem per revisar com ha transcorregut este últim any i projectar el següent amb els típics propòsits d'Any Nou...quines han sigut eixes experiències, pensaments i persones que ens han inspirat, i ens han CONNECTAT AMB LA VIDA, tal com referix el lema de les Escoles Javerianas enguany.

Alumnes del segon curs d'Animació Sociocultural i Turistica s'han encarregat de completar el nostre Cantò Valencià amb els seus Nous Propòsits de cara a l'Any Nou....tant personals com relacionats amb el cicle.

En esta època tan especial de l'any...tots fem reflexió de l'any transcorregut i ens plantegem nous objectius per al pròxim. Per això, per a anar calfant motors, els nostres alumnes s'han “animat” amb els seus propòsits...per a inspirar a la resta d'alumnes del centre...i tu?, quins són els teus propòsits per al pròxim l´any?



No hay comentarios:

www.escuelaprofesionalxavier.com. Con la tecnología de Blogger.